Professional Consultation

Infomiddag over coaching.

De vakantieperiode zit erop en we gaan weer aan het werk. Vakantie is vaak onbedoeld ook een periode van bezinning. Even uit de alledaagse beslommeringen geeft ruimte voor reflectie. Ongetwijfeld zijn er dingen goed gegaan maar een aantal gewoontes, patronen kunnen je ook danig in de weg zitten. 
– Een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
– Geen nee kunnen zeggen.
– Perfectionisme.
– Teveel hooi op je vork nemen.

Je neemt je dit jaar voor om het anders te gaan doen. Ergens in je achterhoofd zit ook de twijfel want voor dat je het goed en wel in de gaten hebt zat je weer midden in de sleur van alledag en bekruipt je het bekende gevoel van geleefd te worden. Door de bekende overvolle agenda en verplichtingen kom je veel te weinig aan jezelf toe. Gevolg is een oplopende fysieke spanning die allerlei kwaaltjes met zich mee bracht. De stress is weer voelbaar en eigenlijk is dat nu precies wat je zo graag anders zou willen.

Omdat je jou eigen valkuilen kent is er ook het besef dat jij daar zelf ook een rol in speelt. Wellicht probeer je al een tijdje hier verandering in te brengen maar in je ééntje blijkt blijkt een hele uitdaging. Ook alle welgemeende bedoelingen en adviezen uit je omgeving konden dit niet voorkomen.    

Is het je verlangen hier nu eens structureel aan te gaan werken, om daadwerkelijk meer tijd en vrijheid voor jezelf te gaan maken? 

Dan kan een coachingstraject uitkomst bieden om bewuster te gaan leven en daardoor minder snel in de bekende gewoontes te schieten.
Ben jij nieuwsgierig wat een coachingstraject voor jou kan betekenen?
Dan nodig ik je graag uit voor één van de introductiemiddagen over coaching. Ik leg uit wat een coachingstraject inhoud en leg ik je de wijsheid van ons lichaam uit en wat deze wijsheid voor jou kan doen.

Meld je aan door het onderstaande aanmeld formulier in te vullen, één van de twee data te kiezen en je via de groene knop aan te melden. 
Kom je niet alleen meld je dan individueel aan.

Tot Ziens!

Aanmelden

Waar moet je zijn

U bent van harte welkom in het Gezondheidscentrum ’t Duifje

Adres     : Oude Huissenseweg 4
                  6834 GS in Arnhem

voor info: 06 20745116

Koffie en thee staat klaar.